Läget

Yes, idag är det exakt en vecka kvar tills cupen i Falun. Ska bli en rolig helg, som består av en skatesprint och en lång skate-masstart. Vi kollade lite på spårkartan igår, och med hjälp av våra Falu-bor, Niklas och Carro, så fattade vi nästan hela banan ;)
Under veckan har det vart riktigt fin skidåkning uppe på Hallsta och Bengt verkar vara i samma gamla form igen, riktigt svårt att skaka av sig honom på passen ;)
Nu i helgen är många av de yngre juniorerna i Ö-vik och tampas på juniorlandskampen som är öppen för alla svenska åkare. Vad jag har hört hittills så har det gått riktigt bra för dem. Sofia vann dagens distas och Sara var femma. Oscar Ivars blev trea i herrklassen.
En del av oss lite äldre elever passar i helgen på att köra stora SM på Södra berget i Sundsvall. I dagens sprint ställde Evelina, Elin och Carl upp. Tjejerna tog sig via världens tuffaste semi (Kalla, Haag, Rydqvist, Eriksson) till B-final och krigade på riktigt bra hela vägen!!!
Imorgon anländer några till tävlingssugna Solle-junisar till sundsvall för att köra 10/15 K. Kan lova att vi blir att räkna med!! ;)

RSS 2.0